Kontrollera reparationsstatus

Syftet med LetMeRepair är att vara det mest effektiva företaget när det gäller tillhandahållna tjänster samtidigt som man uppnår högsta kundnöjdhet.


Din globala men lokala partner

Vi har alltid trott på att vi ska erbjuda våra tjänster så nära kunden som möjligt. Med över 20 egna servicecenter i EMEA-regionen, oberoende fälttekniker och ett nätverk av partners i utvalda länder, erbjuder vi inhemska tjänster och lösningar till våra kunder i över 25 länder.

map

LetMeRepair platser

- Tyskland Bautzen, Kirschau, Kleinmachnow, Leipzig, Köln, Obernburg, Hamburg
- Polen Kalisz, Warszawa
- Frankrike La Roche Sur Yon
- Sverige Uppsala
- Norge Kjeller
- Storbritannien East Kilbride
- Spanien Málaga
- Portugal Abóboda
- Turkiet Istanbul
- Sydafrika Cape Town, Durban, George, Johannesburg

100% service

LetMeRepair är ett rent serviceföretag som inte säljer eller distribuerar produkter. Som outsourcingpartner ser vi det som vårt uppdrag att stödja våra kunders affärsmodell tack vare pålitliga, flexibla, effektiva och högkvalitativa tjänster.

Oberoende sedan 2003

LetMeRepair är ett privatägt bolag som förvaltas av aktieägarna. Vi är en helt oberoende och neutral tjänsteleverantör eftersom ingen producent, återförsäljare, distributionskanal eller operatör har någon andel i LetMeRepair. Dessutom tror vi på egenfinansiering endast för att säkerställa bolagets finansiella stabilitet. Vi är en pålitlig partner idag, imorgon och under de kommande åren!