Kontrollera reparationsstatus

Experter inom underhållstjänster sedan 2003.

Vi har hanterat hundratals serviceförfrågningar varje dag i över 10 år och vi reparerar tusentals enheter varje månad. Genom att vara experter på service stöder vi våra kunder på genom flera olika stadier av produktdrift. Som förberedelserna för försäljning av nya varor (kittning, omarbete, anpassning) och begagnade (test, reparation och förnyelse), genom installation och utbildning av användare, garanti och garantiservice. Vår breda portfölj av servicetjänster gör det möjligt att skräddarsy erbjudandet till specifika verksamheter. Läs mer


locations

Din globala men lokala partner.

Vi har alltid trott att våra tjänster ska utföras så nära kunden som möjligt. Vi har över 20 egna servicecenter i regionen Europa, Mellanöstern och Afrika samt ett nätverk av partners och oberoende fälttekniker i utvalda länder. Tack vare denna beprövade struktur erbjuder vi professionella tjänster och lösningar till kunder i över 25 länder.

LetMeRepair platser

de pl se no dk gb fr es pt tr za

Specialister med bred erfarenhet

Genom att implementera behoven hos en bred kundbas stöder olika LetMeRepair-avdelningar nu nästan alla typer av elektroniska produkter under hela deras livscykel. Varje dag används våra supporttjänster av tillverkare och importörer, återförsäljare och e-handel, operatörer, försäkringsbolag samt systemintegratörer. Våra kunder uppskattar den enkelhet och de breda lösningar som LetMeRepair tillhandahåller.